Yazlık ve Polat ailelerinin mutlu günü

Yazlık ve Polat ailelerinin mutlu günü
12.07.2024
A+
A-

Havadis Medya Grubu ve Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık’ın kızı Tuba Yazlık dünya evine girdi.

Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı Van Erciş Karayolu üzerinde bulunan Ninova Kır Düğün Salonu’nda nişan töreni gerçekleşirken, Çarşamba akşama ise Edremit Yeni Sahil Yolu üzerinde bulunan Rose Garden Kır Düğün Salonu’nda düğün merasimi gerçekleşti.

Nişan ve düğün merasimlerine kentteki siyaset, iş dünyası, basın-medya, STK temsilcilerinin yanı sıra, gelin ve damadın yakınları sevenleri katıldı.



Düğün merasiminde, gelin ve damadın salona girmesi esnasında davetliler büyük mutluluk yaşarken, kına merasiminin ardından takı töreni gerçekleşti. Davetliler çiftlere para ve altın takarak, mutluluklarına ortak olundu.

Düğün töreninde gelin ve damadın yakınları tarafından düzenlenen birçok farklı etkinlik ile unutulmaz bir gün yaşandı. İkram edilen yemek sonrası düğün uzun halaylar ile devam etti.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlendi. Çekilen hatıra fotoğrafları sonrası düğün merasimi son buldu.

Düğün töreni sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Gazeteci Ayhan Yazlık, mutluluklarını paylaşanlara teşekkür ederek, “Geçtiğimiz hafta Cuma günü ve dün (Çarşamba) güzel bir törenle Kızım Tuba Yazlık ve damadımız Yılmaz Polat dünya evine girdi. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Siyasi parti temsilcisi, STK temsilcileri ve basın mensuplarının yanı sıra, çok sayıda davetlimiz bizleri yalnız bırakmadı ve mutluluğumuza eşlik ettiler. Güzel bir düğün yaptık. Kızım Tuba Yazlık ve damadımız Yılmaz Polat’a ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: X Haber Ajansı (XHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.