Tuşba’da Erdal Baran’ın görevden alınmasına tepki!

Tuşba’da Erdal Baran’ın görevden alınmasına tepki!
21.09.2024
A+
A-

Van Havadis Gazetesine özel açıklamalarda bulunan Tuşba ilçesinde ikametgah eden vatandaşlar, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran’ın görevden alınmasının büyük bir talihsizlik olduğunu ifade ettiler.

Van Havadis Gazetesine konuşan bazı siyasetçiler ve bazı vatandaşlar; “Tuşba ilçe başkanımız Erdal Baran hem işinde hem de siyasetinde oldukça başarılı bir isimdir. Hiç bir zaman ne ismi nede kendisi herhangi bir olumsuzluğa karışmadı.

İşinde dürüst olduğu gibi, siyasetinde de dürüstlükten taviz vermeyen başarılı biridir. Bize göre Tuşba İlçe Başkanımız Erdal Baran, birilerine göre potansiyel bir güç olarak görüldü. Gelecek dönemler için siyasette bazılarının önüne geçebilir. Baran, il başkanı olabilecek hatta milletvekili olabilecek bir potansiyele sahip olan başarılı biridir Bütün bu etkenler ve sebepler Van’da bazı siyasetçilerin uykusunu kaçırdı. Bunlar hazır sebep varken, yerel seçimler bahane edilerek ve bunu da fırsatta çeviren kurnaz siyasetçiler, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran’ı görevden aldılar.



Eğer suçlu aranıyorsa partide görev alan herkes suçludur. Bazı milletvekilleri başta olmak üzere, bölge koordinatörleri, il başkanı, il teşkilatı, belediye başkan adayları top yekun işin sorumluluğunda olan kişilerdir.

Günah keçisini aramak ve zincirin en zayıf halkası olarak birilerini harcamak doğru bir yaklaşım değildir. Tuşba İlçe Başkanımız Erdal Baran’ın tek bir hatasını açıklasınlar görelim, bahane üretmek ayrı bir şey, sebepsiz bir şekilde birilerinin geleceği ile oynamak çok farklı bir şey” diyen Tuşbalı vatandaşlar yapılan bu yanlıştan dönülmesi talebinde bulundular.

Kaynak: X Haber Ajansı (XHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.