Çanakkale’de balık avcısı, zıpkınla kendisinden uzun akya yakaladı

Özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan, uzun yıllardır deniz ve balık avı tutkusu nedeniyle suya giren Çetin Ege Doğan, kış mevsimine …

Çanakkale’de balık avcısı, zıpkınla kendisinden uzun akya yakaladı
16.02.2021
A+
A-

Özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan, uzun yıllardır deniz ve balık avı tutkusu nedeniyle suya giren Çetin Ege Doğan, kış mevsimine aldırmadan Çanakkale Boğazı’nın soğuk sularına girdi.

1.80’LİK BALIK AVLADI

Saroz Körfezi’nde tüpsüz dalış yapan Doğan, zıpkınla boyu 1 metre 80 santimetre olan yaklaşık 65,5 kilogram ağırlığında akya avladı.

Doğan, balıkla fotoğraflarını sosyal medyadan da paylaştı.

Çetin Ege Doğan, dalış yaptığı gün suyun çok bulanık olduğunu söyledi.

“BENİ ÇOK YORDU”

Balığın bir anda karşısına çıktığını anlatan Doğan, “Böyle bir şey beklemiyordum. Çok heyecanlandım. Zıpkın makaramda 130 metre ip vardı. Neredeyse 100 metre kadar makara açtı. Balık beni çok yordu. Yaklaşık 1 saat beraber yüzdük.” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.